Nå er det lenge siden det ble skrevet noe her, men det vil bli hyppigere innlegg på sikt ;o)
De siste måneder har gått med til studier, så det er årsaken til at det har vært litt "kjedelig" her på Eden Lifestyle ;o)
Men.. skal man bli en dyktig Ernæringsfysiolog må man tilegne seg mest mulig kunnskap, så er det bare å bite tennene sammen og TRÅ TIL et år til!! ;o))
Jeg har under tiden fått erfare at enkelte synes det kan være vanskelig å vite hva som er mettet fett/transfett (det usunne fettet) og hva som er umettet/enumettet/flerumettet fett (det sunne)
Så derfor har jeg laget 2 enkle huskeregler til dere ;o)
- Mettet fett/usunt fett stivner og blir hardt i kjøleskapet - finnes i margarin, meierismør og animalsk fett
- Umettet fett/sunt fett holder seg mykt/flytende - finnes i flytende margarin, planteoljer og plantesmør
Ble det LITT enklere? :o))
Dette var et veldig godt tips! LYKKE TIL videre med bloggen!
SvarSlett