Skal du feire Halloween i helgen, og bruke gresskar så IKKE kast innholdet! ;o) Dette kan du benytte til å lage en kjempegod purè som tilbehør til kjøtt m.m. :o)
Ingredienser:
salt og pepper etter smak
50 g smør
4 ss knust kavring
½ ts malt muskat
3 ss matfløte
Fremgangsmåte:
Del kjøttet i små biter. Kok fruktkjøttet i lettsaltet vann ca. 10 min. Mos gresskarkjøttet til fin pure. Smelt halvparten av smøret i en panne og surr kavringen til den er sprø og gyllen.
Kok opp pureen og la den trekke på svak varme slik at noe kraft fordamper og mosen blir passe tykk. Tilsett resten av smøret og kok videre under omrøring. Smak til med salt og pepper. Rør inn knust kavring og fløte like før servering.
Mmmm.... Yammi!!! ;o))
Og HUSK godteri folkens!! For når "spøkelsene" står på dørterskelen og tigger godteri, bør du helst ha noe å tilby, for dersom ikke..... uuuuuæææÆÆÆÆÆ!!! :o/
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar