Velkommen til Eden Lifestyle

En livsstilsblogg med gode tips og råd der sunt kosthold, fysisk aktivitet og mentalt velvære er noen av "ingrediensene"

Det er viktig at vi mennesker tar godt vare på oss selv både fysisk, psykisk og sosialt slik at vi får en god hverdag og et godt liv

GOD helse ER en livsstil :-)

tirsdag 23. februar 2010

Ta vare på huden i kulden...


Sheabutter


Skal du på en lengre skitur eller være ute i kulden over lengre tid, bør du smøre huden med fett og IKKE vannbaserte hudkremer!
Sheabutter er rent fett som beskytter mot uttørring, frostskader og sprukken hud. Og huden holder seg utrolig smidig og myk :o) 
Selv bruker jeg og anbefaler Yemam Sheabutter som inneholder et naturlig E-vitamin. Et økologisk Afrikansk produkt som kan brukes av alle, både barn, voksne og personer med hudallergier eller sensitiv hud :o) 
Selv er jeg veldig sensitiv for kremer, men denne tåler jeg :o) En super vinter-hudkrem!! Og kjempefin for små barn som er ute hver dag i lengre perioder :o)

Fåes kjøpt i helsekost eller på nett ;o)



2 kommentarer:

  1. Supert tips Rita :-) Har en liten snuppe med kuldeutslett på hake og hender og finner ingen kremer noe sted som ikke inneholder vann...

    SvarSlett