Velkommen til Eden Lifestyle

En livsstilsblogg med gode tips og råd der sunt kosthold, fysisk aktivitet og mentalt velvære er noen av "ingrediensene"

Det er viktig at vi mennesker tar godt vare på oss selv både fysisk, psykisk og sosialt slik at vi får en god hverdag og et godt liv

GOD helse ER en livsstil :-)

mandag 11. april 2011

Nordisk diett

En delikat og innholdsrik livsstils- og kokebok som jeg absolutt vil anbefale alle!

Boken fokuserer på sunn og kortreist mat, på de gode næringsstoffene og alle helsefordelene. Sesongens råvarer danner grunnlaget for kostholdet ditt fra uke til uke. I den nordiske livsstilen inngår aktivitet som en naturlig del. Boken inneholder derfor også et kapittel om trening og aktivitet som gjerne kan gjøres ute i naturen. Du får konkrete tips til hvordan du kan ta det viktige steget mot en sunnere livsstil. Boken inneholder over 70 oppskrifter på enkle, sunne retter med norske råvarer, tilberedt på en ny måte.

En endring i kostholdet som er av permanent karakter vil normalt ikke omtales som diett, men som en kostholdsendring/livsstilsendring. Når det er sagt så benyttes ordet Diett i enkelte anledninger synonymt med kosthold som i dette tilfellet.

Dette er altså ikke en diett som har fokus på vektreduksjon, men et sunt kosthold med fokus på forebyggende helse og ikke minst er de smakfulle rettene basert på friske NORSKE råvarer :-)






Løp og kjøp! :-))

1 kommentar: